Общи условия

Кампания „ДАНО”, организирана от фондация „За Нашите Деца”, цели да направи българското общество съпричастно със съдбата на изоставените деца в България. Кампанията ще постигне тази цел като привлече поне 300 души, които да изпеят песента „ДАНО” на Богдана Карадочева и Стефан Димитров. С тази инициатива фондация „За Нашите Деца” иска да покаже, че всеки човек може да има принос за положителната промяна на съдбата на децата в риск в България.

Всеки, който иска да участва, следва да качи видеозапис на свое изпълнение на песента „ДАНО”, самостоятелно или в група, на следния уебсайт: www.dano.detebg.org. Най-добрите изпълнители ще бъдат поканени да се включат в сборна формация заедно с Графа и звездите на БГ радио и заедно да изпеят кавър версия на песента „ДАНО”.

Свое изпълнение може да качи всяко физическо лице, навършило 14 г., с постоянен адрес в България. Качвайки свой клип, всеки участник гарантира авторството на изпълнението на клипа и посочва имейл за връзка. Изпълнения на участници под 14 годишна възраст могат да бъдат публикувани от родител или законен настойник.

Всеки клип, качен от потребител, ще се появи в галерията на сайта, когато бъде одобрен за участие в кампанията. За да бъде одобрен, клипът не трябва да съдържа сцени на насилие, национална, политическа, етническа и/или религиозна и расова нетърпимост или такива с порнографски характер. Клипове с такова съдържание няма да бъдат публикувани в рамките на кампанията.

Всеки участник получава имейл съобщение, че клипът му е публикуван, когато бъде одобрен от фондация „За Нашите Деца”.

Под всеки клип има възможност да се гласува многократно по петобална система. Участникът/ участниците от първите десет клипа, събрали най-много гласове, директно получават право на участие в сборната формация на Графа и БГ РАДИО, с която ще запишат песента „Дано” в нов аранжимент през есента.

Фондация „За Нашите Деца” си запазва правото да отстрани от кампанията по всяко време участник, който не спазва правилата за участие, публикувани на интернет адреса www.dano.detebg.org.

Фондация „За Нашите Деца” има право по всяко време да изменя и допълва настоящите oбщи условия. Новите oбщи условия и измененията към тях влизат в сила от датата на публикуването им на интернет адреса www.dano.detebg.org.

Участниците в кампанията се съгласяват да бъдат снимани, записвани и записите им да бъдат качвани на сайта www.dano.detebg.org, както и да участват в публични прояви на фондация „За Нашите Деца” за целите на кампанията без да получават възнаграждение за това.

Участниците се съгласяват, че приемат тези общи условия и всички правила за участие в кампанията „ДАНО” чрез маркиране на „Приемам общите условия“.